Vineri, 24 Septembrie 2021

Autoevaluarea stării Diviziei 2 Infanterie „Getica”

Autoevaluarea activităţii desfăşurate în anul 2019 de Divizia 2 Infanterie „Getica” a avut loc miercuri, 11 decembrie, la sediul marii unităţi din Buzău, în prezenţa generalului-maior Dorin Blaiu, comandant al Componentei Operaţionale Terestre şi locţiitor al şefului Statului Major al Forţelor Terestre.

   În prezentarea sa, comandantul Diviziei 2 Infanterie „Getica”, general-maior Gheorghiţă Vlad, a făcut referire la principalele misiuni ale structurii, care s-au derulat de la începutul anului 2019 până la această dată, problemele majore cu care divizia şi structurile aflate în subordinea ei s-au confruntat, dar şi la modul în care acestea au fost gestionate, punând în evidenţă contribuţia personalului din cadrul diviziei pentru îndeplinirea obiectivelor stabilite.

Totodată, au fost prezentate şi obiectivele prioritare pentru anul 2020 în contextul colaborării şi cooperării cu celelalte categorii de forţe, comandamente şi direcţii centrale în scopul îndeplinirii misiunilor.

La finalul activităţii de autoevaluare, comandantul diviziei a raportat că: ... ,,Divizia 2 Infanterie „Getica” este în măsură să execute misiunile încredinţate!” ...

În cuvântul său, generalul-maior Dorin Blaiu a mulţumit personalului diviziei pentru rezultatele obţinute, pentru modul cum aceştia au înţeles să ducă la îndeplinire misiunile şi sarcinile încredinţate, asigurându-i de sprijinul eşalonului superior.

Totodată, generalul-maior Dorin Blaiu şi-a manifestat încrederea că pentru anul 2020, Divizia 2 Infanterie „Getica” va depune toate eforturile pentru menţinerea capacităţii operaţionale, precum şi crearea condiţiilor necesare implementării noilor capabilităţi.

La activitate a participat şi generalul de brigadă Marian Botea, şeful Direcţiei de Operaţii din cadrul Statului Major al Apărării care a felicitat militarii Diviziei 2 Infanterie „Getica” pentru modul în care au fost asumate angajamentele în cadrul actualului context strategic fiind vizibilă coerenţa operaţională la toate nivelurile unităţilor şi marilor unităţi ale diviziei.

La activitate au participat, de asemenea, comandanţii de mari unităţi şi unităţi din subordine, cadre militare din comandamentul diviziei.

Citit 1314 ori

D2I 18.10.2010

Adresa:

Unitatea Militară 02470, Bulevardul Mareşal Alexandru Averescu, nr. 1, Buzău, cod poştal 120257

Email:

relatii.publice02470@forter.ro

Telefon:

0238725910 / 0238426521

Vremea

BUZĂU

 

Social Media